• head_banner_01

Helm Welding Premium kanthi Standar Sertifikasi Paling Tinggi

Ing donya sing cepet-cepet saiki, safety tetep dadi perhatian utama ing saben industri, kalebu industri welding.Nggunakake helm las sing dipercaya penting kanggo nglindhungi tukang las saka asap, percikan, lan radiasi UV/IR sing mbebayani.Amarga ana macem-macem organisasi sertifikasi sing kasedhiya, bisa uga angel kanggo nemtokake endi sing bener-bener netepi standar safety lan kualitas sing paling dhuwur.Nanging, pabrik kita bangga nawakake helm welding sing disertifikasi dening agensi sertifikasi sing paling terkenal kalebu CE, ANSI, CSA, AS / NZS lan KCS.

图片 1
图片 2
图片 3

1. Pentinge sertifikasi

Maneka warna organisasi nyedhiyakake sertifikasi kanggo helm welding, sertifikasi kasebut njamin yen helm welding memenuhi syarat safety tartamtu lan cocog kanggo digunakake ing macem-macem wilayah.Dheweke duwe peran penting kanggo njamin keamanan tukang las.Sertifikat kasebut nuduhake manawa helm wis tes lan tundhuk karo standar safety tartamtu, sing duwe sertifikasi sing tepat penting kanggo safety lan kesejahteraan sakabèhé para tukang las lan majikan.

2. Kaluwihan saka helm welding certified kita

Pabrik kita nyedhiyakake helm welding lan filter welding kanthi sertifikat CE, ANSI, CSA lan AS / NZS.

Kaping pisanan, helm welding sing wis disertifikasi njamin tingkat perlindungan sing paling dhuwur.Helm lan saringan iki wis dievaluasi kanthi ketat nglawan standar industri lan menehi perlindungan efektif marang asap, percikan api lan radiasi UV / IR sing mbebayani, njamin keamanan lan kesejahteraan para tukang las.

Kenyamanan minangka mupangat penting liyane saka helm welding sing wis disertifikasi.Proses sertifikasi kalebu evaluasi ergonomis ekstensif sing ngatasi masalah kayata distribusi bobot, adjustability headgear kanggo njamin kenyamanan maksimal sajrone panggunaan lengkap.

Daya tahan lan umur dawa minangka fitur sing padha karo helm welding.Tes sing ketat njamin bisa tahan las sing atos utawa kahanan suhu sing dhuwur banget lan sithik, nyedhiyakake kinerja sing tahan suwe lan nyuda kabutuhan gantian sing asring.

Kajaba iku, sertifikasi saka CE, ANSI, CSA, AS/NZS lan KCS nambah kapercayan pelanggan lan njamin produk kita dipercaya lan dipercaya.Sertifikasi kasebut dadi pathokan sing penting nalika milih helm pelindung las sing paling apik kanggo macem-macem aplikasi profesional.

Nalika welding, safety lan kualitas sing paling penting.Kanthi milih produk sing disertifikasi dening organisasi sing duwe reputasi kayata CE, ANSI, CSA, AS / NZS… tukang las bisa njamin kesehatane dilindhungi.Komitmen pabrik kita kanggo entuk sertifikasi kasebut nandheske komitmen kita kanggo nyedhiyakake helm welding otomatis peteng kanthi kualitas sing dirancang kanggo nyukupi lan ngluwihi standar industri global.Pilih helm protèktif welding sing wis disertifikasi kanggo pangayoman lan katentreman atine.


Wektu kirim: Oct-17-2023